"Сторони уклали письмову угоду": Стало відомо, що Шеннен Догерті розлучилась за день до смерті

Американська акторка Шеннен Догерті розлучилася зі своїм чоловіком Куртом Ісварієнком напередодні своєї смерті після тривалої боротьби з онкологією. 53-річна зірка серіалу "Район Беверлі-Гіллз" розірвала шлюб із фотографом, відмовившись від зобов'язань подружнього контракту, передають Патріоти України.

Про це повідомляє People. Догерті, яка минулого місяця подала позов до суду, стверджувала, що колишній коханець проти офіційного розлучення, адже не хоче виплачувати аліменти на лікування Шеннон. Крім того, Ісварієнко витрачав спільні кошти на розваги та зраджував онкохворій дружині.

Актриса неодноразово говорила, що Курт чекає її смерті, щоб не надавати зірці фінансової підтримки. Відповідно до судових документів, знаменитість підписала заяву про відмову від подружніх аліментів 12 липня, лише за день до смерті. Вона також погодилася на "замовчування або безспірне розірвання" їхнього шлюбу, вказуючи на те, що обидвоє спільно завершили свій шлюборозлучний процес поза судом.

"Сторони уклали письмову угоду щодо їхнього майна та їхніх шлюбних або сімейних прав, включаючи утримання, оригінал якої надано або було подано до суду", – йдеться в документах. Ісварієнко підписав документ наступного дня, 13 липня, у той самий день, коли стало відомо, що Догерті померла від раку молочної залози.

Взимку минулого року знаменитість заявила, що чоловік покинув її напередодні операції та звинуватила його у використовуванні її грошей на "екстравагантний спосіб життя". До цього вони були у шлюбі 14 років. Детальніше – у нашому матеріалі.

"Я дуже боялася... Я дуже рада, така горда!": Лайма Вайкуле розповіла, чому заспівала українською мовою (відео)

четвер, 18 липень 2024, 23:15

Латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка з юності будувала кар'єру в Москві, але послідовно з 2014 року засуджувала російську агресію проти України і відмітила всі пропозиції та чималі гонорари з'їздити в окупований Крим. Цьогоріч готується заспівати укр...

"Ми почувалися приниженими": Відома українська акторка розсекретила суми гонорарів, які отримували російські актори в Україні

четвер, 18 липень 2024, 22:55

Відома українська акторка Ніна Набока ("Спіймати Кайдаша", "Припутні", "Будинок "Слово". Нескінчений роман") свого часу, як й інші її колеги, працювала на знімальних майданчиках разом з росіянами, яких до самого вторгнення активно запрошували зніматися...