"Страшно та токсично": Ксенія Мішина назвала причину розставання з Еллертом

Причина розставання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта досі залишається цілковитою загадкою. Щобільше, раніше на своєму розриві пара зробила гарний піар-хід і тепер мало хто вірить їм на сто відсотків. Але все ж таки українська актриса зробила заяву, що цього разу все точно скінчено, але вдаватися в подробиці не стала. До недавнього часу, передають Патріоти України.

Зірка серіалу "Фортечна" взяла участь у шоу Олександра Дурнєва, в рамках якого розповіла трохи про своє життя. Звичайно ж, ведучий не зміг проігнорувати розставання екс-"Холостячки" та переможця романтичного проєкту. Дурнєв поцікавився у Мишиної, чи остаточно її роман з Еллертом завершено, на що вона відповіла чітко, що "так".

Також зірка натякнула на те, що могло стати причиною їхнього розриву. Йшлося про токсичність і аб'юз. Варто зазначити, що у таких відносинах Ксенія Мішина вже перебувала з батьком своєї дитини. Коли Дурнєв згадав про нещодавню поїздку Саші та Ксюші до Буковеля, де вони радісно каталися на санях та постили відео в соцмережі, Мішина відповіла:

"Так, каталися, прикольно ... Я просто люблю все, що страшно. Все, що страшно і токсично ... Все, що аб'юзивно - я люблю, але на якийсь час, потім все".

Мабуть, з боку Олександра Еллерта, який позиціонує себе простим, веселим та легким у спілкуванні хлопцем, були неналежні дії, які зачіпали та утискали актрису. Також Ксенія Мішина наголосила, що вже ніщо не зможе змусити її повернутися до нього, ні романтичний жест із вертольотом та свічками, який гуморист влаштував їй раніше цього року, ні щось інше.


Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...