Страждає на деменцію: Секс-символ радянського кіно потрапила до психлікарні

Російська акторка Світлана Світлична потрапила до психіатричної лікарні. Медики встановили ураження головного мозку. Заслужену артистку госпіталізували через проблеми із серцем, але виявили й інші проблеми. Про це розповіло анонімне джерело виданню TV-5, передають Патріоти України.

Зараз вона перебуває в профільній клініці, де їй намагаються допомогти. За словами лікарів, перебуваючи в медичній установі, пацієнтка не на жарт стурбувала їх своєю поведінкою. Світлична то ставала несподівано агресивною, то побоювалася за своє життя.

Через підозри медики вирішили обстежити мозок артистки, де і виявили проблему. В неї діагностували ураження судин головного мозку. Нагадаємо, що акторка потрапила до лікарні наприкінці жовтня через проблеми з серцем. Її стурбував скандал із невісткою та сином, через який вона на деякий час "зникла".

Світлана Світлична в лікарні

Під час розшуків Світлани з'ясувалося, що вона знімалася в ток-шоу Андрія Малахова, де і розповіла про хворобу. Раніше повідомлялося, що Світлична страждає на деменцію. Пізніше її близька подруга Людмила Поргіна заявила, що вона заплакала, коли зустрілася зі зниклою акторкою. Її вразило, що давня знайома бажає собі смерті.

Коротко про зірку:

Світлана Світлична – радянська і російська акторка театру й кіно українського походження. Заслужена артистка РРФСР. Народилася 15 травня 1940 в родині українця Опанаса Світличного, радянського офіцера. З батьками постійно подорожувала по різних містах та республіках, зокрема вчилася в місті Охтирка в Україні.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...