"Страждала і плакала": Аліна Гросу зізналася, хто став ініціатором її розлучення із московським бізнесменом

Аліна Гросу зазнала сильного душевного потрясіння, коли через пів року після весілля розлучилася з коханим. Зрештою, артистка зізналася, хто став ініціатором розлучення і чому, передають Патріоти України.

З 2015 року успішна українська співачка зустрічалася з хлопцем на ім'я Сашко, який не мав нічого спільного із шоу-бізнесом. Тим часом він будував свій бізнес та подавав великі надії. У червні 2019 стало відомо, що Аліна Гросу вийшла заміж, зігравши розкішне весілля. Однак на початку 2020 року з'явилися повідомлення, що артистка розлучилася.

В інтерв'ю вона розповіла, що причиною розставання стали побутові проблеми та дрібні сварки. "Я не вважаю своє заміжжя невдалим. Я ж із колишнім 5 років була у стосунках, і вони просто себе зжили. Мабуть, так сталося, бо ми справді були молоді, бо були разом із 20 років майже до 25-ти. Можливо, я занадто багато від нього чекала. І через те, що стосунки у нас вже були побутові, і купа претензій один до одного з'явилися, це себе зжило. Ми розійшлися не на тому, що я страждала і плакала", - зазначила Аліна Гросу.

Успішна співачка також зізналася, що ініціатором розлучення був саме Олександр. Він запропонував зірці пожити окремо, перевірити стосунки, але виконавиця відмовилася:

"На той момент я багато часу проводила в Україні, де було повно роботи, а Сашко в Москві своїми справами займався. Якоїсь миті я повернулася до Москви, і тут мій майбутній колишній чоловік видав: "Давай поживемо роздільно". Напівміри - не мій стиль, ну, ми і подали на розлучення. І я вже після цього в Москві залишатися не хотіла - мене вже нічого не тримало".

З колишнім Аліна Гросу не спілкується, бо саме так схотів Олександр. Але від цього рішення артистці, як вона наголосила, ні холодно, ні спекотно. Проте довго одній зірці залишатись не довелося. Майже відразу ж вона закрутила роман зі спільним з ексчоловіком знайомим.

"Ми слухали музику та танцювали всі разом": Мілла Йовович висловилася про важкохворого Брюса Вілліса та зв'язок з його родиною

середа, 1 травень 2024, 8:56

Голлівудська акторка Мілла Йовович прокоментувала роботу з актором Брюсом Віллісом на одному знімальному майданчику, передають Патріоти України. Знаменитість пригадала, як свого часу разом з Брюсом зіграла в "П'ятому елементі". Як зізнається Мілла вид...

"Ми спілкуємося": Цимбалару вперше висловилася про причини розлучення з Боклановим після 10 років стосунків

середа, 1 травень 2024, 6:25

Українська акторка Анастасія Цимбалару вперше висловилася про розлучення з зіркою серіалу "Спіймати Кайдаша" Григорієм Боклановим, передають Патріоти України. Подружжя перебувало у стосунках 10 років, два з яких прожило в шлюбі. У березні цього року ак...