Сцен не влаштовував, але..: Ольга Харлан розповіла про ревнощі бойфренда-італійця до Дмитра Дікусара

Спортсменка Ольга Харлан та її партнер Дмитро Дікусар на шоу "Танці з зірками" дійшли до суперфіналу, хоч і не здобули бажану перемогу. Упродовж всього часу бойфренд фехтувальниці помітно ревнував її до танцівника, передають Патріоти України.

Ольга Харлан про ревнощі бойфренда

Суперфіналістка танцювального проєкту зізналась, що Луїджі Самеле важко переносив партнерські виступи коханої.

"Для нього цей період танців теж дуже складний. Дуже складний. Тому що він мене не бачить. Він бачить, як я трусь об гарного чоловіка. Він дивиться на мене у відвертих костюмах. Йому теж це складно, я його теж розумію і всіляко намагаюся якось згладити це все", – зізналась спортсменка.

Ольга Харлан зізналась, що бойфренд не влаштовував їй сцени ревнощів. Однак це почуття в нього проявлялося по-іншому. "Ось ти мені не написала смс", "пізно написала", "забула". Нервувався він, у нього був тригер. Тобто він помічав такі ось дрібні речі, як я написала через півтори години, а не годину, як обіцяла", – поділилась зірка.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...