"Ступка діставав міцненьке...": Горянський зізнався, як з допомогою хитрощів потоваришував з Барбарою Брильською

Народний артист України Володимир Горянський назвав колегу, польську акторку Барбару Брильську, яка публічно виступає проти війни в Україні, розумною людиною. Свого часу актори разом знімалися в Києві у картині "Дивне Різдво".Про це артист розповів в інтерв’ю OBOZ.UA. Актор зізнався, що на знімальному майданчику доводилося вдаватися до хитрощів, щоб потоваришувати з Барбарою, передають Патріоти України.

На зйомках картини "Дивне Різдво" актор не зразу знайшов спільну мову з відомою полькою. "Вона мала велику роль, доводилося вчити багато тексту, тому була спочатку напружена, – згадує Горянський. – Зйомки проходили у санаторії під Києвом, і там для нас накривали розкішні обіди. Акторський склад був невеличкий. Богдан Ступка діставав чогось міцненького – пригощав. Але трішечки! Коли закінчували зйомки, ми залишалися в гримерці поспілкуватися. У невимушеній обстановці ми і налагодили такими хитрощами контакт. З'ясувалося, що Барбара – чудова жінка, з гумором".

"Ну бачите, вона розумна людина, тому і підтримує нас", – прокоментував Горянський резонансні заяви Барбари Брильської щодо російської агресії.

Відома польська акторка Барбара Брильська публічно підтримала Україну в жорстокому протистоянні з Росією. В одному з інтерв’ю артистка поділилася своїми невтішними враженнями від побаченого в Росії, куди часто приїжджала на зйомки. За її словами, жити добре в РФ можна лише у двох містах: Москві та Санкт-Петербурзі: "Інший народ подивіться, як живе: Омськ, Новосибірськ... Ми прилітаємо туди, і мені страшно виходити з літака. Там скрізь убогість, там неможливо жити. Прості люди в Росії страждають від людей, які не можуть поділити владу, яка тремтить за свої гроші. Росіяни повинні зрозуміти, що жити в цьому г*вні не можна".

Польська акторка підтримала колегу, російську акторку Лію Ахеджакову, яку через публічний осуд війни в Україні вигнали з рідного театру в Москві, де та пропрацювала майже пів століття. Актриси разом знімалися у фільмі "Іронія долі". Брильська закликала Ахеджакову виїхати з країни, а росіян, які цькують її, назвала "проклятими Богом людьми". На помсту в Держдумі запропонували за допомогою комп’ютерних технологій стерти обличчя Барбари Брильської з фільму "Іронія долі".

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...