Ступка присоромив дочку Сумської, яка живе в Росії: мовчання - найстрашніше, згадай про своє коріння!

Відомий український актор Дмитро Ступка дав невелике інтерв'ю для YouTube-каналу, в якому заявив, що мовчання про війну в Україні – це найстрашніше. Також він присоромив доньку актриси Ольги Сумської Антоніну Паперну, яка живе в Росії, зазначивши, що її позиція дивна, не висловлюватися про те, що відбувається в нашій країні, передають Патріоти України.

Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі блогера Ростислава Калацинського. "Якщо чесно, звичайно я здивований. Її мама, і, до речі, моя кіномама, ми багато знімалися з Ольгою, дуже її поважаємо і любимо, вона друг нашої родини. З Антоніною Паперною я також знайомий. Трохи дивно, бо мама висловлює свою позицію і підтримувала мого однокласника, який, на жаль, загинув – Пашу Лі. Вона активно підтримує ЗСУ та українців, а дочка ніяк не висловилася, це дійсно шкода і дивно", – сказав він.

"Адже династія Сумських не менш шанована в Україні, ніж наша династія – Ступки. Тому, звичайно, хотілося б почути від неї хоч якусь думку. Мовчання – це найстрашніше зараз, що може бути", – сказав актор.

Що ж до чоловіка Антоніни Паперної, відомого російського актора Володимира Яглича, то Дмитро порадив йому спілкуватися з тещею. Зазначимо, що зірка кінострічок РФ публікував свій останній допис 23 лютого 2022 року, а потім не промовив жодного слова про війну в Україні, як і його дружина Антоніна.

"Що в нього в голові і про що він думає, я не можу сказати, не можу залізти до нього в голову. Я хотів би звернутися до Володі і сказати йому, щоб він усе-таки поспілкувався зі своєю тещею. Було б непогано, щоб він прислухався до її слів і зробив висновки, бо одна справа, коли ти дивишся телебачення, а інша, коли тобі розповідають те, що відбувається, люди, якы перебувають в Україні. Те, що їм кажуть, і те, що відбувається насправді – велика різниця", – підсумував Дмитро Ступка.


"Щиро скажу, я намагаюся зараз розібратися": Наталка Карпа відверто розповіла про проблеми у шлюбі з чоловіком-військовим і думки розлучитися

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:30

Українська співачка Наталка Карпа зізналася, що зараз разом з чоловіком-військовим Євгеном Тєрєховим вони долають складні періоди у стосунках. Зірка приголомшила, що ще на початку роману була готова розлучитися з обранцем. Проте згодом все налагодилося...

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду, - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...