Створені одне для одного: Вікторія Бекхем показала ніжне фото з чоловіком на честь його 46-річчя

Вікторія Бекхем зачарувала мережу новим фото з чоловіком, яке підготувала на честь його 46-річчя. Дизайнер і екс-футболіст виглядають щасливими і гармонійними. У підписі дружина іменинника написала слова любові і розтопила серця фанатів, зазначають Патріоти України.

"Схоже, ти мене наздоганяєш!! Дуже особливому чоловікові і найбільш неймовірного татуся з днем народження! Ми всі так тебе любимо", - написала Вікторія, яка на рік старша за свого обранця. На знімку вона тримає Девіда за руку, на якій красується татуювання з її ім'ям.

Вікторія одягнена в розкішну сукню з власної колекції з мереживом, а Девід - в темно-синю футболку. Вікторія ніжно притулилася до плеча свого чоловіка, а він просто світиться від щастя.

Вікторія Бекхем привітала чоловіка-іменинника

Пізніше Вікторія запостила знімок, на якому Девід зображений з повітряними кулями у вигляді футболістів. З чашкою кави в руці, він позує на тлі подарунків. Схоже, Бекхеми, як завжди, влаштували собі веселе сімейне торжество і ще кілька днів ділитимуться фото з події.

Фанати приєдналися до привітань, написавши багато теплих слів. Також деякі зізналися, що насилу впізнають Девіда, який став виглядати трохи інакше. "Йому зробили підтяжку обличчя? Не схожий на нього", "Що сталося з його обличчям?", - дивуються вони.

"Втім, буває так": Даша Квіткова різко відреагувала на слова ексчоловіка Добриніна про її "невзаємність почуттів"

вівторок, 23 квітень 2024, 11:28

Українська блогерка Даша Квіткова прокоментувала вислів ексчоловіка, ведучого Нікіти Добриніна про те, що вона була "невзаємною у почуттях" під час їхніх стосунків, передають Патріоти України. Так, раніше Нікіта на шоу "Пісня мого життя" розповідав, щ...

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...