Стильно і символічно: Кейт Міддлтон показала яскравий образ, який точно залишиться в історії (фото)

8 грудня у Вестмінстерському абатстві відбувся благодійний різдвяний концерт Together at Christmas, ініціатором якого виступила Кейт Міддлтон. Урочиста подія, яка транслюватиметься на британському телебаченні напередодні свята, герцогиня відвідала разом з чоловіком - принцом Уільямом. Для концерту Кейт підібрала стильний і символічний образ, якому пророкують славу історичного, зазначають Патріоти України.

39-річна ікона стилю одягла червону сукню-пальто Catherine Walker з бантом на грудях, яку доповнила човниками Gianvito Rossi йому в тон. В руках герцогиня тримала чорний клатч Miu Miu, а в якості прикрас вибрала сережки з діамантами і сапфірами з колекції Єлизавети II, які отримала від принца Уільяма ще 10 років тому. Завершували бездоганний аутфіт укладка з недбало розсипаними по плечах завитими локонами і макіяж з освіжаючим ефектом.

Образ Кейт Міддлтон експерти називають не тільки урочистим і як завжди стильним, але і дуже символічним. Він продуманий до дрібниць, а кожна річ говорить про важливість сімейних цінностей. У такому ж пальто, але чорного кольору, герцогиня була одягнена на похоронах принца Філіпа. Таким чином, дружина принца Уільяма віддала данину поваги пам'яті покійному герцогу Единбурзькому. І буквально виступила ініціатором згуртування королівської сім'ї напередодні різдвяних свят.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...