Сукня багато чого не приховує: Моніка Беллуччі поділилася гарячим архівним фото

Модель і актриса Моніка Беллуччі опублікувала на своїй сторінці в соцмережі кілька архівних знімків, зроблених в 1994 році, повідомляють Патріоти України.

Потрібно зазначити, що зараз знаменитості 56 років, але шанувальники не помічають її віку. Затяті фанати акторки підкреслюють, що вона одна з небагатьох зірок, яка не захоплюється пластичною хірургією і виглядає дуже природно. Численні зморшки на обличчі Беллуччі тільки надають їй ще більше жіночності і загадковості. «У моєму архіві є фото, зроблене Ізабель Шнайдер, де я граю з вусами Далі. Насолоджуйтесь літом», - написала знаменитість на своїй сторінці в Instagram. Потрібно додати, що мова йде про велику фотосесію, яку проводила фотограф Ізабель Шнайдер.
У цій фотосесії можна знайти кілька пікантних знімків, одним з яких поділилася Беллуччі. Нагадаємо, що на початку дев'яностих Беллуччі була одружена з відомим фотографом Клаудіо Карлосом Бассо, однак цей шлюб тривав лише 4 роки.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...