Суперфінал "Танців з зірками 2021": Експерти назвали ім'я головного претедента на перемогу в шоу

Суперфінал Танців з зірками 2021: названо ім'я головного претедента на перемогу

Танці з зірками 2021 в останню неділю листопада покажуть суперфінал грандіозного шоу, де за кубок переможця боротимуться три пари: Артур Логай з Анною Кареліною, Ольга Харлан з Дмитром Дікусаром, а також Костянтин Войтенко з Роксоляною Маланчук, зазначають Патріоти України.

Згідно з прогнозом одного з букмекерських сайтів, найбільше шансів на перемогу в олімпійської чемпіонки, фехтувальниці Ольга Харлан.

\

Рейтинг зірок виглядає так:

  • спортменка Ольга Харлан 2.20
  • актор Костянтин Войтенко 3.00
  • актор Артур Логай 3.00

Суперфінал Танців з зірками 2021: названо ім'я головного претедента на перемогу

Фото: Артур Логай і Анна Кареліна (instagram.com/tanci1plus1)

Суперфінал Танців з зірками 2021: названо ім'я головного претедента на перемогу

Фото: Ольга Харлан і Дмитро Дікусар (instagram.com/tanci1plus1)

Суперфінал Танців з зірками 2021: названо ім'я головного претедента на перемогу

Фото: Костянтин Войтенко і Роксоляна Маланчук. (instagram.com/tanci1plus1)

Хто брав участь у проекті, але вилетів

5 вересня 2021 року на екрани вийшов перший випуск нового сезону, який зібрав чотирнадцять зірок і їх партнерів-хореографів.

В останньому півфінальному випуску судді прийняли рішення залишити в півфіналі три пари, а в чвертьфінальному ефірі вилетіли Фаворити шоу Дмитро Каднай і Аліна Лі.

Ще раніше проект покинула Олександра Зарицька, солістка групи KAZKA, і її партнер Юрій Мєшков. До цього вилетів скандальний артист Микола Бочаров (MELOVIN) з Лізою Русиною.

Також в шоу брали участь, але покинули його: артисти Євгенія Власова, Джамала, Lida Lee, Фагот, актор-стриптизер Олексій Суровцев, каратист Станіслав Горуна, а також гумористи Олександра Машлятіна, Іван Люленов і Анастасія Оруджева. Остання - через розрив зв'язок.

Раніше ми писали, що Євген Кот зізнався, чому другий рік поспіль відмовляється від запрошення взяти участь у "Танцях з зірками".

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...