"Супергерой Леся Іванівна йде на допомогу": Нікітюк у відвертій чорній сукні "проводжала літо" (фото)

Українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася зі своїми фоловерами знімками у популярному вбранні від бренду Balenciaga, повідомляють Патріоти України.

У відвертій чорній сукні з плащем і відкритим декольте Нікітюк позувала на тлі алеї в Києві. Образ вона доповнила зібраним волоссям у пучок і чубчиком на дві сторони. «Одягла чорне ... проводжаю останні літні дні», - підписала пост Нікітюк.

У коментарях прихильники відзначили, що їй йде такий образ, а також розповіли, що раніше в цьому костюмі з'являлися на публіці багато зірок:

«Якийсь прямо флешмоб)) і Ви у цьому образі, і Орбакайте, Гагаріна, Кім... Хто наступний», «Кім, ти це?», «Та що ж ви всі в одному платті... Орбакайте, Гагаріна, і ви тепер...», «Вааааааууууууу», «Супер герой Леся Іванівна йде на допомогу», «Косиш під Кардашьян?», «Ким Кардашьян - українська версія», «Крутіше, ніж Кім на Мет Гала», «Ну ти Кім переплюнула», «Бетмен», «Плагіат».

На початку вересня у своєму Instagram американська зірка Кім Кардашьян опублікувала знімки в такому ж вбранні від Balenciaga. Свій look вона доповнила маленькою сріблястою сумочкою цього ж бренду.

Восени 2020 року такий наряд приміряла російська актриса і кінорежисер Рената Литвинова. У ньому вона позувала у Парижі.


Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...