Сватають всім загалом, підключили "важку артилерію": Мама Дана Балана спонукає сина домагатися взаємності від Тіни Кароль (відео)

Шанувальники української співачки Тіни Кароль та молдавського виконавця Дана Балана, яким приписують таємний роман, хочуть побачити своїх улюбленців разом. Нещодавно в одній з фан-груп виконавців з'явилося повідомлення про те, що між Даном і Тіною є щось більше, ніж просто дружба або флірт, зазначають Патріоти України.

«У нас з Даном смаки однакові …» — йдеться в описі до нового відео.

І від імені мами Дана Балана фанати розмістили ролик, в якому Людмила Балан каже синові: «Дан, якщо любиш її, борись до кінця». Співак зауважує, що все не так просто: «Вона не така, як усі». Але Людмила Балан стоїть на своєму і підтримує сина: «Ти зможеш».

«Діалог» між мамою та сином викликав захоплення у багатьох фанатів і вони навперебій почали хвалити Тіну Кароль і Дана Балана, підкреслюючи, яка гарна пара з них би вийшла.

На підтвердження мрій фанатів в акаунті розмістили ще один кліп — про те, що було б, якби в залі був присутній «чоловік мрії Тіни Кароль». Відповідь не змусила себе довго чекати.

Нагадаємо, мама Дана Балана — молдавська співачка і телеведуча Людмила Балан — дуже активна в соцмережах.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...