"Свята закінчилися!": Горбунов покинув Київ на літаку без Осадчої та синів (фото)

Популярний український шоу-мен, ведучий шоу «Танці з зірками» Юрій Горбунов після народження сина вирішив виїхати з Києва, про що повідомив у Instagram, передають Патріоти України.

Телеведучий опублікував фото з літака.

«Свята закінчилися! Треба і попрацювати! Хоча і сьогодні свято!», — написав Горбунов.

Шанувальники відразу почали цікавитися, куди попрямував Юрій, і чому без дружини та дітей — адже до цього вони на всіх фото були однією дружною сім'єю.

Серед читачів знайшлися і заздрісники-недоброзичливці, які дорікнули Горбунову, що він намагається представити себе як «проста людина з народу», але насправді постійно знаходиться в місцях, куди звичайним українцям зась — таке стало можливим завдяки його знайомству з главою держави, вважають вони.

Але більшість фоловерів пораділи за Горбунова — завівши велику сім'ю, він змушений думати про те, щоб забезпечувати своїх рідних. І світиться від щастя через те, що у нього є діти та дружина, які його люблять та поважають.

І навіть не отримавши відповіді на запитання, куди полетів Юра, вони сподіваються, що скоро він сам проллє світло на цю таємницю. За кілька годин публікація набрала понад шість з половиною тисяч лайків.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...