Святослав Вакарчук у Херсоні заспівав під гітару на зруйнованому Антонівському мості

Святослав Вакарчук на Антонівському мості

Український музикант, соліст гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук відвідав звільнений від російських загарбників Херсон та виконав свій хіт Човен на Антонівському мості. Відео він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

За словами артиста, вихід на міст суворо заборонено, оскільки він постійно прострілюється окупантами, проте було символічно заспівати цю пісню між двома берегами Дніпра.

"Херсон. Антонівський міст сьогодні. Той, який сполучає правий і лівий берег нашої країни. Той, який зруйнували російські окупанти, але вони ніколи не зруйнують єдність України! Ми разом і об'єднані міцною силою нашої любові до рідної землі", - написав він.

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...

"Це моя помилка і, можливо, провина": Костянтин Грубич шокував, чим закінчилося розслідування смерті його доньки

субота, 18 травень 2024, 8:59

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич пригадав трагічну ДТП, внаслідок якої у липні 2014 року загинула його донька Оля. Так, свого часу 17-річна дівчина, повертаючись додому, потрапила під колеса автівки на пішохідному переході. Внаслідок ДТП Оля проб...