Світ прощається з королевою, котра втілювала цілу епоху: Стали відомі деталі церемонії похорону Єлизавети II

Запрошені на похорон британської королеви Єлизавети II світові лідери не зможуть користуватися автомобілями та вертольотами, а також мають приїхати до країни комерційними рейсами, пише Politico, передають Патріоти України.

Видання уточнило, що правила багато в чому пов'язані з нестачею вільного простору на заході та великою кількістю відвідувачів. Є обмеження і до делегацій. Похорон зможуть відвідати лише світові лідери та їх подружжя, яке буде централізовано доставлено на автобусах.

Після панахиди вони зможуть залишити записи у книзі співчуттів у Ланкастер-Хаусі. Потім вони пішки попрямують до Дінс-Ярду для зустрічі з міністром закордонних справ Великої Британії Джеймсом Клеверлі.

При цьому за день до похорону Карл III влаштує прийом для всіх іноземних лідерів у Букінгемському палаці. Також повідомлялося, що британців попросили не приносити плюшевих ведмедиків до палацу на згадку про королеву.

Похорон британської королеви відбудеться 19 вересня в Лондоні. Про смерть члена королівської родини стало відомо 8 вересня.

Раніше повідомлялося, що похорон королеви Великої Британії Єлизавети II має відбутися 19 вересня у Вестмінстерському абатстві. Початок церемонії заплановано на 11:00 за місцевим часом (13: 00 за Києвом).

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...