"Свого часу нерви вона мені потріпала сильно": Марія Бурмака розповіла, чим займається її 28-річна донька

Українська співачка Марія Бурмака розповіла про свою 28-річну доньку Ярину та розсекретила, чим дівчина займається, передають Патріоти України.

Виконавиця зізналась, що в їхніх взаєминах бували нелегкі часи, утім нині вони чудово спілкуються і між ними близькі та довірливі стосунки. Марія Бурмака говорить, що завжди підтримуватиме Ярину та поважатиме будь-який її вибір.

"Свого часу нерви вона мені потріпала сильно. І всяке буває у наших стосунках досі. Але найголовніше, що вона мені дуже близька. Вона хороша людина. І я завжди її у всьому підтримуватиму. Я не та мама, яка скаже: це був твій вибір – вигрібай тепер сама. Своїй дитині буду допомагати завжди", - розповіла артистка в інтерв'ю Oboz.ua.

Також виконавиця розсекретила, чим нині займається Ярина. За словами Бурмаки, її донька намагається реалізуватися в музиці, а також бізнесі – вона продає вінтажні речі. Утім, це все може змінитися, адже Ярина досі перебуває в пошуках себе.

"Зараз Ярина активно шукає себе, їй 28 років. І музикою займається, і має в Instagram магазин вінтажних речей. Щось у неї виходить, щось – ні, але дає собі раду. Можливо, мені хотілося б, щоб вона обрала якийсь інший шлях у житті. Але це її доля, яке я маю право нав’язувати своє бачення? В головних речах вона мене не розчаровує. Порядна, хороша, добра людина", - зазначила артистка.

"Не в ремісії й не вільна від раку": Кейт Міддлтон і король Чарльз не дуже добре почуваються, - ЗМІ

понеділок, 16 вересень 2024, 19:52

Світ зітхнув з полегшенням, коли Кенсінгтонський палац оприлюднив відео з принцесою Кетрін, принцом Вільямом та їхніми дітьми, в якому говорилося, що принцеса закінчила хімієтерапію і повернеться до суспільних обов'язків, хоч поки й обмежених, передают...

"Ми не купимо квартиру, нову машину": Тарас Тополя розповів про свій бізнес і скільки заробляє під час війни

понеділок, 16 вересень 2024, 18:48

Лідер гурту "Антитіла", український співак Тарас Тополя розповів, що приносить йому дохід під час війни та скільки взагалі заробляє коштів, передають Патріоти України. Артист зізнається, що не страждав від браку грошей. Зокрема, музикант вміє заробляти...