"Свою кар'єру вона добила в мотлох", обурюються в шоубізі: Ірина Федишин зробила нову заяву щодо "Євробачення", котру організатори неодмінно засудять

Українська співачка Ірина Федишин ніяк не заспокоїться після скандалу з оцінками на Євробаченні, точніше жінку продовжують викликати на відвертості щодо оцінок українського жюрі польському виконавцю. Так в одному з інтерв'ю виконавиця, що палко сповідує традиційні цінності, поділилася думкою про ЛГБТ-спільноту і зокрема учасників конкурсу, багато з яких є гомосексуальними, передають Патріоти України.

Федишин заявила, що на Євробачення-2022 вона "абстрагувалася і одягала рожеві окуляри", тому що було дуже важко на це дивитися."Я відволіклася від цього. Незважаючи на те, що ЛГБТ – спільнота для мене - це великий гріх, але я цих людей не засуджую. Тому що це їхнє життя, і вони самі її руйнують. Якщо вам так подобається - ми всі будемо відповідати перед Богом. Я - духовна людина, я чітко знаю, що це важкий гріх, але кожен робить висновки. Ми всі різні, ми не святі, всі грішать, будь ласка, - вам подобається себе руйнувати - руйнуйте", - вразила висловлюванням Федишин.

Артистка каже, що відчувала себе "за замком", коли побачила договір Суспільного і їй потрібно було оцінювати артистів, які виступають за любов незалежності від статі. Наприклад, яскравим представником ЛГБТ-спільноти на Євробаченні став учасник від Австралії Шелдон Райлі.

"І тепер, коли це все настільки перевернулося, хіба ми вороги України? Хіба ми хотіли, щоб вийшли такі результати? Ніхто з членів журі не хотів образити поляків і щоб зараз вийшов такий скандал", - завершила думка Ірина Федишин.

Заява жінки викликала бурю в гламурному середовищі.

Травесті-діва Монро прокоментувала заяви Федишин

'Монро' каже, що шоковані/шокована позицією української співачки. Трансвестит також обурюється, що зірку запросили в журі Євробачення, де толерантно ставляться до будь-яких проявів особистостей.

"Мій мозок палає: виявляється співачка Ірина Федишин — гомофобка, вважає ЛГБТ руйнуючими себе грішниками (це пряма мова). І її запрошують до журі самого егегейського конкурсу в Європі. Як так, Карл? Ну, сиди в своєму маленькому храмі, співай для духовних віруючих. Маленька біографічна довідка: має економічну освіту і закінчила музичну школу. Таке", - поділилася 'Монро', котрий також тішиться славою скандаліста.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...