Сильно здав... Стало відомо про стан 83-річного Вахтанга Кікабідзе

Вахтанг Кікабідзе

Після смерті дружини грузинського виконавця Вахтанга Кікабідзе Ірини Кебадзе, що сталася, 11 жовтня 2021 року, співак сильно здав і зараз ледве тримається на ногах. Про це журналістам заявила колега співака Нані Брегвадзе, зазначають Патріоти України.

Пара прожила разом 50 років«Дуже важко, я навіть не знаю, як він це витримає. Він вчора мені сказав: «Нані, ми з тобою зараз того світу клієнти», — розповіла вона.

Онук Кікабідзе і Кебадзе Георгій також не приховує, що серйозно переживає за дідуся, хоч і запевняє, що сім'я не залишить артиста наодинці з бідою.

«Дуже буде важко, тому що бабуся підтримувала діда у всіх його починаннях, в його кар'єрі, багато чого для нього робила. Вся сім'я буде підтримувати, його син, невістка, дочка, я і моя дочка», — сказав Георгій в програмі" Ти не повіриш!" на НТВ.

Він запевнив, що незважаючи на горе, артист і зараз не здається, продовжуючи їздити на концерти.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...