Симптоми були помітні: Названо ймовірну причину смерті королеви Єлизавети II

ЗМІ неодноразово звертали вашу увагу на те, який вигляд мали руки королеви в останні кілька місяців її життя. І небезпідставно. Після зустрічі Єлизавети II з її 15-ю прем'єр-міністеркою Ліз Трасс 6 вересня, за два дні до смерті, руки королеви також були синюшними, передають Патріоти України.

Доктор Деб Коен-Джонс із Західної Австралії, коментуючи ці знімки, сказав, що руки вказували на те, що здоров'я королеви погіршується.

"Схоже, є ознаки захворювання периферичних судин. Це порушення кровообігу, яке спричиняє звуження, закупорку або спазм кровоносних судин за межами вашого серця і мозку. Іноді це може призвести до серцевої недостатності. Якщо у вас такий поганий периферичний кровообіг, органи не отримують хорошого кровопостачання. Це може бути ознакою поліорганної недостатності. Лікар також заявив, що в той день стан Її Величності був на вигляд "дуже важким", і припустив, що вона могла відчувати біль.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...