"Син не знає, що я боксер": В'ячеслав Узєлков розповів про непрості стосунки з дітьми після гучного розлучення (фото, відео)

Боксер В'ячеслав Узєлков вже давно розлучився зі своєю дружиною Мариною Боржемською, проте конфлікт між ними не вичерпаний. Пара час від часу продовжує коментувати своє розлучення. Відомо, що Узєлков практично не спілкується зі своїми дітьми, і його син навіть не знає, що його тато майстер спорту з боксу, передають Патріоти України.

В'ячеслав Узелков взяв участь в шоу "Не бреши мені" в ефірі телеканалу LIVE, де разом з досвідченими психологами поспілкувався на тему насильства, зрад і стосунків з дітьми у своєму шлюбі. "Я бачу дітей лише на свята ... Мій син не знає, що я боксер, я чемпіон ... Марині вигідно виставляти мене в не найкращому світлі. Вона піариться на цьому", - переконаний Узелков.

У шлюбі В'ячеслав Узелков та Марина Боржемська народили і виховували двох дітей - сина Роберта і дочка Олівію. Після розлучення вони залишилися жити з матір'ю. У своїх інтерв'ю Марина Боржемська не раз заявляла, що не забороняє В'ячеславу бачитися з дітьми. Однак, боксер стверджує, що дружина налаштовує дітей проти нього, і вони не хочуть спілкуватися з батьком. Старший син навіть заблокував батька в соцмережах.В інтерв'ю Узєлков спростував чутки про те, що зраджував дружині, коли вони були в шлюбі, хоча Марина запевняє, що зради були, і вона про це знала. "Мені все давала Марина ... Я міг собі дозволити, але не робив цього, тому що поважав колишню дружину", - розповів боксер.

Однак психологи в студії не повірили словам В'ячеслава Узелкова. "Я вважаю, що він сказав неправду. У своїй свідомості він зраджував, але це зовсім не говорить про те, що робив він це в сексуальному контексті", - говорить експерт Спартак Субота.

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...