Син Повалій закликає зупинити війну в Україні, поки його мати танцює в РФ

Син співачки Таїсії Повалій Денис виступає проти війни в Україні, поки його мати відкрито підтримує Росію і виступає на різних концертах в країні-агросорі. Денис разом з дружиною і маленьким сином з початку повномасштабної війни РФ проти України поїхав до Іспанії, передають Патріоти України.

Через тиждень після початку війни він опублікував пост, в якому висловив своє ставлення до подій, а нещодавно у своєму Instagram син співачки змінив головне фото - на тлі українського прапора зображено напис "Stop the War".

"21 століття на дворі, а світ встановлюється за допомогою танків і ракетниць ... дуже-дуже співчуваю всім, хто опинився в цьому пеклі! У Києві мене чекають найрідніші, родичі в сусідніх областях, мої милі друзі, які всім серцем підтримують нашу сміливу країну. Зрозуміло, що кричати "зупиніть війну" - крапля в морі... Просто тепер стало остаточно ясно, що світ давно збожеволів і швидше за все ніколи в ньому не був. Ще вчора, поки ми мірялися кількістю передплатників, у світі горіли і горять десятки гарячих точок. Тепер війна в моєму місті....",- писав тоді син Повалій.

Тим часом його мати, яка мовчить з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, розважає росіян. На концерті до 9 травня, який транслював пропагандистський телеканал "Росія 1", вона співала пісню "Пісня про рушник". Співала вона її українською.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...