Син провідного актора "Дизель шоу" Єгора Крутоголова в лікарні після аварії

Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" розповів у Instagram, що їх старший син Лев потрапив в аварію під час суботніх відбіркових гонок з картингу WSK на трасі SouthGarda в Італії. Хлопця довелося госпіталізувати, зазначають Патріоти України.

"Одного з гонщиків розвернуло проти руху і Лев не зміг уникнути контакту, в результаті чого, перескочив через машину суперника і перекинувся", - повідомив Крутоголов.

Після аварії на трасі медики доставили Лева в найближчу клініку. Пізніше хлопця перевезли в лікарню в Брешії. При цьому для його транспортування знадобився вертоліт.

Син зірки "Дизель шоу" Єгора Крутоголова опинився у лікарні після аварії

Крутоголов каже, що стан сина стабільний. У нього забій внутрішніх органів, а зовнішніх пошкоджень ніяких немає. Хлопець дві доби перебував у палаті інтенсивної терапії, але тепер його переводять у звичайну палату.

Він також розповів, що в лікарні з сином зараз перебуває його дружина Катерина.

"Ну що ж, ось так, все буває в перший раз: перший переворот, перша лікарня, перша крапельниця, перший вертоліт і перші думки про те, що всі ми вразливі і небезсмертні. Бажаю своєму синові пройти це випробування і стати сильніше, щоб повернутися і йти далі!" - сказав художній керівник "Дизель Студіо".

Зазначимо, що Лев Крутоголов - старший син Крутоголових. Він народився в 2010 році і всього через 7 років Лев став чемпіоном України з картингу.

Син зірки "Дизель шоу" Єгора Крутоголова опинився у лікарні після аварії

Син Єгора Крутоголова бере участь в гонці на картингах (фото: instagram.com/krutogolova_photographer)

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...