Син Тіни Кароль відзначає 13-річчя: У мережі з'явилося миле сімейне відео співачки з Венею

Тіна Кароль стала мамою 18 листопада 2008 року, подарувавши первістка своєму коханому чоловікові та продюсеру Євгену Огіру. На жаль, їхнє сімейне щастя тривало недовго, оскільки чоловік зірки помер, коли їхньому спільному синові було всього 5 років. З того часу опікуватися і підіймати сина артистці довелося поодинці, передають Патріоти України.

І їй це чудово вдається. Зараз Веніамін навчається у Лондоні, у престижній школі. Однак він не забуває свого коріння, проживаючи в українській родині. Сьогодні синові Тіни Кароль виповнилося 13 років. Напевно, зіркова матуся полетіла до Лондона, щоб привітати свою кровинушку і провести з ним час, а можливо взяла його в чергову подорож. У будь-якому разі поки від співачки немає звісток, сина артистки вітає фан-клуб виконавиці.

У Мережі з'явилися рідкісні спільні фото різних років, на яких Тіна Кароль позує разом із сином – це кадри зі зйомок, а також публікації артистки у сторизі в Інстаграм.

Також шанувальники створили відео з різних нарізок, в якому можна побачити, як Тіна зі сцени співає вітальну пісню своєму синові кілька років тому.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...