"Та вже зовсім роздягнися": Леся Нікітюк, ледь прикривши груди, продемонструвала фігуру в басейні (фото)

Українська телеведуча Леся Нікітюк опублікувала у своєму Instagram-блозі пікантні знімки, повідомляють Патріоти України.

У кадрі зірка позує в рожевому роздільному купальнику, який ледь прикриває її груди. Леся постала в басейні з видом на блакитне море і готель. Варто зазначити, що у Нікітюк струнка фігура, яку вона власне ніколи і не приховувала.

"Найстаріший курорт Європи, і наймолодша на ньому", - підписала знімок телеведуча. "Хочу довіряти людям, як вона своєму купальнику", "Небезпечний купальник", "Та вже зовсім роздягнися", "Ну, шикарна ж", "Лесю, ти красуня", "Богиня", - пишуть фоловери в коментарях.

Творять дива! Злата Огнєвіч розповіла про п'ять "ритуалів краси", які доступні кожній дівчині

четвер, 18 квітень 2024, 6:56

Злата Огнєвіч - популярна співачка і просто чарівна жінка, яка у свої 38 років виглядає як молоді дівчина, адже має певні ритуали догляду за собою, передають Патріоти України з посиланням на Instagram-допис артистки. Які правила краси має Злата Огнєв...

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...