Так бояться? Росіяни не можуть послухати "Стефанію" переможців "Євробачення" Kalush Orchestra - доступ заблоковано

У соціальних мережах Instagram та Facebook для громадян Росії заблокували доступ до пісні Stefania переможців Євробачення-2022 українського реп-колективу Kalush Orchestra. При спробі користувача з РФ знайти трек в Інтернеті, пошукова система пише, що результатів не знайдено. Про це повідомляє кореспондент пропагандистського ресурсу ТАСС, передають Патріоти України.

Росіяни також не можуть додати композицію у свої stories та прослухати її в stories на інших облікових записах. "Ця пісня в даний час недоступна", – з'являється повідомлення під час спроби прослухати трек, доданий іншими користувачами мережі.

Тим не менш, громадяни країни-агресора можуть переглянути відео з виступу цьогорічних переможців Євробачення у Facebook. На новини про перемогу України на міжнародному пісенному конкурсі при загальному пошуку на платформі також обмежень немає. Крім цього, для російських користувачів доступна офіційна сторінка Kalush Orchestra в соцмережі. Нагадаємо, через повномасштабне воєнне вторгнення РФ в Україну Європейський мовний союз заборонив країні-агресору відправляти свою делегацію на конкурс.

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...

"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею": Колишня дружина Віктора Павлік знайшла своє кохання

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:30

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після смерті сина та розлучення розмірковувала над ідеєю піти в монастир. Проте згодом вона вирішила, що не знайде спокою в служінні Богу, та вирішила шукати кохання на с...