"Так, я забув про річницю шлюбу": Віталій Кличко прокоментував чутки про розлучення з дружиною

Мер Києва Віталій Кличко бачиться з дружиною Наталією, що проживає у Німеччині, кілька разів на рік. Про це він розповів 2 вересня в ефірі програми "Зірковий шлях" на каналі "Україна", передають Патріоти України.

У сюжеті наголосили, що інтерв'ю записували напередодні 50-річчя Кличка, яке він святкував 19 липня.
За словами мера Києва, відстань не заважає їм зберігати стосунки. "Всі говорять про те, що ви з Наталією вже давно не у шлюбі?" – запитала після цього у Кличка ведуча передачі.

"Це моє приватне життя. Моє. Приватне. Життя. Чуток багато ходить. Хтось може щось придумати, хтось щось додумати, але дуже важливо, щоб ти сам знав правду і завжди був щирим", – уникнув він відповіді.

"Ви як справжній політик – чітко на запитання не відповіли. Чи у шлюбі ви досі з Наталією?" – повторила запитання журналістка.

"Вам довідку принести? Я у шлюбі", – заявив він.

Водночас він визнав, що забув про 25-ту річницю з дня реєстрації шлюбу – Наталія та Віталій Клички одружилися у квітні 1996 року.

"Ви знаєте, чому [забув]? У мене така професія була. Я займався боксом. Бокс такий важкий вид спорту, іноді пропускаєш удари. Знаєте, іноді не пам'ятаю", – зізнався Кличко. Резюмуючи, він назвав реєстрацію шлюбу "формальністю між його спортивними зборами".

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...