"Так поправилась, да еще в таком костюме!": Ані Лорак розкритикували в мережі за невдалий образ (фото, відео)

Відома співачка з України Ані Лорак, яка зараз проживає та будує кар'єру в РФ, виступила на дискотеці "Танці! Ялинка! Муз-ТВ!", яку телеканал планує показати росіянам у новорічну ніч. Шанувальників збентежив вибір образу знаменитості. Вони розкритикували артистку за надмірну нескромність та зазначили, що костюм підкреслив її зайві кг, передають Патріоти України.

У паєтках, стразах та на високій шпильці Кароліна (справжнє ім'я співачки) постала перед фоловерами у своїх Instafram-stories. Активно почали публікувати фотографії зірки і на її фан-акаунті у соцмережах. У коментарях Лорак порадили підбирати скромніші вбрання, навіть якщо вони сценічні. На "червону доріжку" співачка вийшла в мерехтливому комбінезоні з короткими шортами та глибоким декольте. На ногах у виконавиці були колготки у блискучому камінні, а також чорні туфлі на високій шпильці.

Що старша, то дурніша", "Поправилася. Навіщо так одягатися?", "Хто їй підібрав цей костюм?", "Прикид угар", "Якось без смаку почала одягатися", – коментували фотографії Лорак у соцмережах.

Коментарі під фото Ані Лорак

Знайшлися й ті, хто оцінив яскравий лук артистки, зазначивши, що подібні концертні вбрання необхідні для ефектніших виступів на сцені.

Співачка сконфузилася через невдале вбрання

Знаменита українка часто ділиться знімками тонкої талії та підкачених сідниць, зроблених у спортзалі. Проте шанувальники звернули увагу на невеликий животик та боки співачки.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...