"Так склалося": Одружена українська акторка зізналася, що закрутила роман з колегою за фільмом

Відома українська акторка Вікторія Маремуха, яка перебуває у шлюбі з французом на ім’я Луї, зізналася, що зустрічається з іншим. За словами артистки, наразі вона перебуває у "дружбі-стосунках" зі своїм колегою, з яким грає в одному фільмі, передають Патріоти України.

"Зараз у мене дружба-стосунки теж з колегою, актором. Вони і в рамках ліжка, і поза ліжком. Так, нам зараз так цікаво проводити час. Якось воно так склалося, він мене запросив на побачення", -розповіла Маремуха у youTube-проєкті "В ліжку".

Разом з тим артистка не виключає, що це захоплення може перерости у щось більше. Але, як зізналася Маремуха, вона дівчина велеллюбна і як легко закоохується, так у неї легко і минають почуття:

"Я йому про це сказала. Він каже: "Я боюся в тебе закохатися". Я кажу: "Тоді оцінюй ризики, це можливо. Але ти ж багато кого кохав в житті. Просто це буде інше кохання". У мене теж було багато закоханостей, але любов у мене в житті одна - це мій чоловік", - поділилася Вікторія.

Тим не менш Маремуха зізналася, якщо вона відчує, що дійсно закохалася, вона буде готова розлучитися:"Якщо я розумітиму, що я дійсно дуже кохаю цю людину і от хочу бути лише з ним, не хочу вільних стосунків, ні чоловіка свого, я тоді, мабуть, припиню, я розлучуся. Ми говорили про це з чоловіком. Він сказав: "Якщо ти будеш дійсно розуміти, що це людина, яку ти дійсно кохаєш, а не пристрасть чи закоханість, я тебе відпущу", - прокоментувала Маремуха.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...