"Така історія": Маша Єфросиніна розповіла, з якими обмеженнями зіткнулася після "вироку" у Росії

Телеведуча, блогерка і громадська діячка Маша Єфросиніна в Stories повідомила, що поїхала в Європу. Зараз Єфросиніна відновлює сили в Італії. На відпочинку ведуча розповіла про наслідки, з якими зіткнулася після «арешту» у Росії, передають Патріоти України.

Як відомо, російські пропагандистські ЗМІ ще у вересні 2023 року повідомили, що московський суд «заочно засудив» Єфросиніну до 7 років позбавлення волі. Ведуча «перебуває у розшуку» і «входить до списку екстремістів». Як з’ясувалося, цей «вирок» має серйозні наслідки. Єфросиніна зазначила, що не може в'їхати «в жодну з країн, яка має дружні відносини з РФ».

«На початку 2023 року, коли мене оголосили в розшук і засудили до семи років колонії, мене ви всі вітали з цим! Але мало хто знає, що цей вирок накладає серйозні обмеження на мої подорожі — так, я не можу їздити приблизно у 30% країн світу, бо вони дружні з Росією і можуть мене видати. Така історія… У Грузію свою улюблену не можу, наприклад. Ніякої Туреччини, Еміратів…», — повідомила Єфросиніна і показала, як проводить відпустку в Італії.

Марічка Падалко зізналася, скільки заробляє під час війни і що їй приносить дохід

вівторок, 8 жовтень 2024, 18:51

Ведуча телеканалу "1+1" Марічка Падалко розповіла про свої заробітки і доходи під час війни, передають Патріоти України. Зі слів Падалко, її зарплатня на "плюсах" є невеликою. Все залежить від того, який стаж роботи у ведучого і наскільки ця людина є "...

Не все однозначно: Алла Кудлай зізналася, як з хрещеницею Настею Каменських спілкується під час війни

вівторок, 8 жовтень 2024, 17:30

Народна артистка України Алла Кудлай розповіла про стосунки зі своєю похресницею, співачкою Настею Каменських, передають Патріоти України. Так, Алла Петрівна відверто зізналася, що полюбляє слухати пісні хрещеної доньки та є її прихильницею. Як говорит...