"Така розумна, тобі це дуже не личить": Оля Полякова дозволила собі дивний жарт на адресу Насті Каменських

Українська співачка Оля Полякова в півфіналі шоу "Маска" знову кинула колючий коментар на адресу іншого детектива Насті Каменських, передають Патріоти України.

Коли в розпалі було обговорення людини, яка ховається під маскою Тигра, Настя почала висувати свої версії. Полякова не втрималася і сказала їй: "Настю, дві секунди. Я просто хочу тобі сказати, що коли ти така розумна, тобі це дуже не личить".

Зрозуміло, Каменських поцікавилася, що стало приводом для таких думок Олі. На що Полякова відповіла: "Ну, так. Не знаю. Ти занадто красива".

Ще один детектив DZIDZIO вирішив заспокоїти Полякову і Каменських перевіреним способом і сказав їм: "Тихо, друзі". Нагадаємо, раніше Оля Полякова в ефірі шоу "Маска" назвала Настю Каменських "хвойдою". Настя вмить розгубилася, а потім спробувала дати Поляковій по губах за такі висловлювання.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...