Такого від неї не чекали! Грайлива Аніта Луценко у комплекті та з рожевим кроликом ошелешила сексіфігурою (фото)

Відома українська фітнес-тренерка Аніта Луценко вкотре продемонструвала свою струнку фігуру, зазначають Патріоти України.

Так, зірка вирішила влаштувати доволі сміливий фотосет. Для фото, якими знаменитість поділилась у своєму Instagram, Аніта одягнула рожевий корсет, трусики та панчохи з підтяжками.

Цікаво, що на одному зі знімків тренерка тримала у руках рожевого кролика, який додав її образу грайливості.

У дописі під фото Аніта не була багатослівною. Вона лише коротко написала англійською: "На добраніч". Фани зірки були більш говіркими. Зокрема, вони зазначили, що не очікували побачити тренерку у такому образі.
  • Трішки вульгарно!
  • Вам личать такі жіночі образи. Побачила вас з іншого боку. Дуже гарно!
  • Дуже не очікувано бачити вас такою.

"Втім, буває так": Даша Квіткова різко відреагувала на слова ексчоловіка Добриніна про її "невзаємність почуттів"

вівторок, 23 квітень 2024, 11:28

Українська блогерка Даша Квіткова прокоментувала вислів ексчоловіка, ведучого Нікіти Добриніна про те, що вона була "невзаємною у почуттях" під час їхніх стосунків, передають Патріоти України. Так, раніше Нікіта на шоу "Пісня мого життя" розповідав, щ...

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...