Такою її ще не бачили! Алла Пугачова з кицькою на голові шокувала фанатів схожістю з Сергієм Звєрєвим

Співачка Алла Пугачова у хутряній пов'язці збентежила фанатів фото в новому образі, зазначають Патріоти України.

Примадонну на прогулянці зняв її близький друг - модельєр Ігор Гуляєв. Він похвалив співачку за вибір вбрання: чорний светр, біла блузка, застебнута під горло, чорний тренч, штани-кльош і замшеві черевики. В якості аксесуарів Пугачова обрала сонцезахисні окуляри на ланцюжку, чорну шпильку для волосся, перлове намисто і рукавички-мітенки з великими намистинами.

"Кожен раз переконуюся, що кращий стиліст А. Б. Пугачової - сама Пугачова",- підписав кадри дизайнер.

Проте вже на наступному фото видно, що Гуляєв все ж не зумів стримати своє професійне почуття прекрасного, і зважився доповнити образ Примадонни пов'язкою на голову з хутра.

Забарвлення і довжина шерсті цього аксесуара нагадала шанувальникам Алли Борисівни шкірку кішки. До такого вибору аксесуарів вони поставилися з несхваленням.

Крім того саму фотографію Пугачової визнали не дуже вдалою. Багатьом фанатам Алла Борисівна в об'єктиві Гуляєва стала нагадувати шоумена Сергія Звєрєва:

"Що за кицька на голові?"

"Тепер трохи на образ Звєрєва Сергія схоже".

"Не подобаються мені такі головні убори і тварин шкода".

"Нє, чесно, Алла і ця шапочка не сумісні. Без образ".

"Є схожість на цьому фото зі Звєрєвим".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...