Таку полюбить навіть чемпіон: Ексдружина Узєлкова розповіла, скільки літрів води потрібно пити, і похвалилась фігурою (фото)

Фітнес-інструктор та зоряний тренер програми «Зважені та щасливі» Марина Боржемcька, колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узелкова, активно просуває свою нову програму схуднення. Нещодавно в сторіс Instagram-акаунта спортсменка порадила, скільки треба пити літрів води щодня, передають Патріоти України.

За її словами, правильно розрахувати кількість рідини можна, виходячи з того, що на кожен кілограм ваги потрібно пити 30 мл. «Рекомендую поступово звикати пити воду. Але звертайте увагу на індивідуальні властивості організму», — порекомендувала тренер.

Крім того, Марина дала рекомендації щодо споживання чорного шоколаду та меду.

Всі свої поради та рекомендації Боржемська супроводжує власними фото, які краще будь-якої реклами показують — якщо дотримуватися правильного способу життя, то можна запросто завоювати серце навіть самого «крутого» чемпіона з боксу чи іншого виду спорту.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...