"Таку жінку неможливо забути": Каменських з екстремальним декольте підкорила фанатів фото і відео

Настя Каменських нещодавно повернулася зі спекотної Мексики, де не тільки влаштувала собі ретрит в компанії мами і подруг, але й встигла зняти вельми успішне реаліті-шоу "Девочки рулят". До слова, пісня з однойменною назвою увійшла в новий альбом артистки, який вона презентувала в п'ятницю, 21 травня. Платівка отримала назву "Красное вино", передають Патріоти України.

До альбому увійшли 15 треків (вже знайомих шанувальникам зірки, і нових – під які фанам можна сміливо танцювати, веселитися і навіть трохи ностальгувати), а відео на головну роботу - сингл "Красное вино" - з'явилося на YouTube-каналі Насті.

У глибокій і таємничій відеороботі зірка постала перед шанувальниками в пристрасних і млосних образах. Сексуальна і розкута зірка танцює відвертий танець в "платті кольору пекла", розшитому рубіновими каменями. Корсетний ліф і значне декольте оголюють бюст Насті, а нескромні розрізи з боків – її апетитні стегна. Спокуслива співачка танцює пристрасний танець в напівтемряві, змушуючи шанувальників спостерігати за кожним її рухом. Ще один ефектний образ - золте плття-піджак з підплічниками і огригинально оформленим низом.

"Таку жінку неможливо забути": Каменських з екстремальним декольте підкорила млосною пристрастю

Настя показала пристрасний образ у "пекельній" сукні (фото: прес-служба співачки)

"Ця реальність знайома кожній дівчині. У ній вона перетворюється в фатальну пекучу красуню, яка в теплу літню ніч забуває про скромність і насолоджується собою і танцем. Вона впевнена в своїй красі. Її образ п'янить чоловіка сильніше, ніж вино, і розпалює в ньому полум'я пристрасті. Таку жінку просто неможливо забути", - описала свою нову відеороботу Настя.

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...