Таки поплатилась! Концерти путіністки Ольги Бузової в Ізраїлі скасовують через підтримку війни в Україні

Концерти путіністки Ольги Бузової, яка підтримує війну в Україні та вбивства українців, скасували в Ізраїлі, передають Патріоти України.

Скасування виступів скандальної артистки домоглися українські активісти, які проживають в Ізраїлі. Зокрема, на початку червня путіністка Бузова запланувала концерти у чотирьох ізраїльських містах – Тель-Авіві, Хайфі та Беер-Шеві. Однак два виступи скандальної артистки вже скасували.

Наразі продаються квитки лише на концерти путіністки в Тель-Авіві, які мають відбутися 6 та 7 червня. Однак цілком можливо, що заплановані виступи артистки, яка підтримує війну, теж скасують.

Нагадаємо, Ольга Бузова активно підтримує політику кремлівського диктатора Путіна. Скандальна виконавиця не раз приїжджала на окуповані Росією українські землі, зокрема на Донбас та до анексованого Криму. Ще 2017 року виконавиця потрапила до бази сайту "Миротворець".

Коли в Україні розпочалася повномасштабна війна, путіністка підтримала вбивства українців. У жовтні 2022 року РНБО запровадила санкції проти Бузової.

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...