Таким ви його ще не бачили: Катерина Реп'яхова показала дитяче фото Віктора Павлика

Катерина Реп'яхова показала, як її чоловік, музикант і співак Віктор Павлик, виглядав у дошкільному віці. У Instagram сторіс вона опублікувала віконце для питань підписників, повідомляють Патріоти України.

Фоловери запитали її, на кого схожий їх з Павликом син Михайло і коли вона покаже його обличчя. У відповідь на це 27-річна дружина Віктора Павлика опублікувала дитяче фото музиканта із сімейного архіву. На знімку він позує у шапці і в'язаному костюмі. «Копія тато в дитинстві. Покажу, напевно, коли поїдемо в Туреччину», - розповіла Реп'яхова.

Нагадаємо, у віці 55 років Віктор Павлик став батьком вчетверте. Його четверта дружина Катерина Репяхова народила сина, якого вони назвали Михайлом. На його честь музикант випустив пісню "Татова колискова".

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...