Талановитий музикант, грає на гітарі: ЗМІ розповіли про новий роман Софії Ротару

Засоби масової інформації повідомляють про те, що співачка Софія Ротару захопилася молодим музикантом з Індії. Джерело журналістів розповіло, що 74-річна виконавиця може зустрічатися з 27-річним музикантом з Індії Ніхілом Д'Суза, передають Патріоти України з посиланням на Hyser.
Зазначається, що співачка познайомилася з індійцем на фестивалі Крим Music Fest, де вона була членом журі. За словами журналістів, Софія Михайлівна відразу виділила цього молодого чоловіка з усіх інших учасників. Під час фестивалю індійський музикант кілька днів жив у готелі Ротару «Вілла Софія». «Вони часто усамітнювалися, а в останній день Софія Михайлівна навіть попросила Ніхіла підіграти їй на гітарі на сцені», - стверджують журналісти. Також вони написали, що знаменитість не зможе часто бачитися з юним даруванням, але він вже пообіцяв, що буде часто прилітати в Ялту.
У той же час, зустрічатися закохані можуть в будь-якій точці світу, оскільки фінансова сторона питання Софію Ротару не лякає. Всю цю інформацію надала людина, яка назвала себе другом Софії Михайлівни. Нагадаємо, що Ротару була заміжня всього один раз - за музикантом Анатолієм Євдокименком. Вона вийшла заміж в далекому 1968 році, і шлюб тривав 35 років, поки її чоловік не помер після перенесеного інсульту.

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...