"Талановитий вокаліст і приємна людина": Сергій Сосєдов відверто розповів про роман із українським співаком (відео)

Російський музичний критик і телеведучий Сергій Сосєдов підтвердив, що на початку 2010-х у нього були стосунки з українським співаком Петром Дмитриченком. Він назвав це "легким романом", причому в артиста, як заявив Сосєдов, були корисливі мотиви. Про це знаменитість розповів у YouTube-шоу "Алена, блин", передають Патріоти України.

Зважаючи на слова телеведучого, між ним та Дмитриченком був сексуальний зв'язок. Сосєдов підкреслив, що він ні в чому не звинувачує чоловіка, а також назвав співака гідною та доброю людиною. "Не було таких близьких стосунків... Так, можливо, був якийсь легкий роман. Він мене знайшов, до того я не знав про Петра. Він якось на мене вийшов, надіслав мені свої пісні... Йому хотілося якось просунутися... З його боку була ця причина", – заявив музичний критик.

Він додав, що тоді розумів: співак крутився біля нього зокрема й заради піару. Проте між парою виникла симпатія. "Справа в тому, що я сам така людина, що я готовий допомагати таким людям. Я б допомагав йому й зараз, якби в мене були можливості", – сказав Сосєдов.

Він зазначив, що назвати це бурхливим романом не можна. "Але у вас були близькі сексуальні стосунки?" – спитала журналістка. "Ну, якщо це можна назвати такими вже близькими, то... Це я б назвав фліртом, мабуть, швидше", – відповів зірка.

Сосєдов також натякнув, що Дмитриченко – бісексуал. Він зазначив, що зараз у чоловіка є дружина та дочка. Він назвав Дмитриченка світською, досить м'якою і "безперечно приємною" особою, а також талановитим вокалістом.

На думку Сосєдова, співак міг би "в радянські часи зробити собі хорошу кар'єру", тому що його яскравому та сильному голосу підходять пісні "великого звучання". Проте тепер, зазначив він, мода на такі голоси пройшла.

Коротко про знаменитостей:

  • Сергій Сосєдов – 53-річний журналіст, ведучий, музичний критик. Рідне місто зірки – Москва.
  • Із 2010 по 2015 рік був членом журі українського шоу "Х-Фактор" (СТБ), а 2017-го потрапив до бази "Миротворець" за антиукраїнську пропаганду й виправдання російської агресії в Криму.
  • Петро Дмитриченко – 40-річний вокаліст, який народився у Росії (місто Находка, Приморський край), але виріс в українському місті Ровеньки (Луганська область).
  • Був фіналістом українського музичного шоу "Шанс-5" та переможцем "Шансу-10" (1+1). Раніше він виграв у "Караоке на Майдані". Також брав участь у пісенному талант-шоу "Х-Фактор" (СТБ).

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...