"Там були Кучма, Путін, ще якісь політики": Данилко розповів про першу зустріч з президентом РФ

Український шоумен Андрій Данилко розповів, яке враження при зустрічі на нього справив президент РФ Володимир Путін, передають Патріоти України.

В інтерв'ю телеканалу ICTV він зазначив, що кілька років тому виступав на заході, на якому були присутні другий президент України Леонід Кучма і президент Росії Володимир Путін.

"Мене тоді дуже споїли офіціанти, які обслуговували цю зустріч без краваток. Там були Кучма, Путін, ще якісь політики", - розповів Данилко.

Також він зазначив, що тоді Путін стояв з келихом у руці, а виконавці пили шампанське на сцені. "Їм (політикам - ред) подобається, коли ми п'ємо на сцені. Можна не співати. Їм подобається: о, бухають на сцені", – зазначив він.

Данилко згадав, що після того, як поманив Путіна пальцем, "неначе звук вимкнули". "І він стояв з цим келихом, Путін, і показав, типу ти до мене. Коли я підбіг до нього, у мене було відчуття і здивування, що він маленький дуже. Начебто його зменшили", - розповів Данилко.

Раніше відомий український шоумен і артист Андрій Данилко різко висловився на адресу президента РФ Володимира Путіна і розповів, як його потрібно покарати за вторгнення в Україну.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...