"Там були ці коментарі": Відома українська акторка розповіла про пропозиції співпраці в "ДНР"

Народна артистка України і зірка українського горору "Конотопська відьма" Олена Хохляткіна розповіла про пропозиції співпраці в "Донецькій народній республіці", передають Патріоти України з посиланням на інтерв’ю акторки Олексію Суханову.

Так, зі слів артистки, свого часу її запрошували приєднатися до театральної трупи в "ДНР". Звісно ж, вона відмовилася. "Мені те противне було. Ну воно не моє, воно не відгукується у мене, викликає ненависть", - зізналася Олена.

Також Хохляткіна розповіла, що у період, коли вона жила у Донецьку, для неї було принципово грати вистави українською мовою.

“Там були звичайно ці коментарі про мову, про регіон, хохлів, хохляцьку мову. Я вибухала одразу на ці коментарі. Чому? Тому що з дитинства я росла з українськими піснями", - поділилася знаменитість.

І хоч і люди в деяких регіонах завжди були переважно російськомовними, або вживали діалект, акторка каже, що це завжди була Україна.

"І діти мої слухали пісні і колиськові українською мовою. І дякувати Богу, що творче середовище у нас завжди україномовне було. Хоча школи і друзі це все була інша мова", - зазначила артистка.

Олена народилася та виросла у Херсоні. Творчу кар'єру розпочинала у трупі Херсонського Театру ім. Куліша. Потім багато років була провідною актрисою у Донецькому національному академічному музично-драматичному театрі.

Із початком військових дій на Донбасі із чоловіком (зіркою серіалу "Спіймати Кайдаша" Віктором Ждановим) та дітьми поїхала до Києва. Нині Олена служить у столичному театрі ім. Франка.

Бразильська модель Playboy так здивувала залицяльника на першому побаченні, що той втік із ресторану (фото)

середа, 14 серпень 2024, 23:00

Залицяльник був не готовий до того, що Вануса Фрейтас дістане зі своєї сумки. Вона розповіла, що після цього випадку стала обережнішою. 32-річна модель з обкладинки Playboy Вануса Фрейтас розповіла про романтичне побачення, яке обернулося катастрофою, ...

"Розповідаєте казки": Експродюсер Олега Винника звинуватив його в брехні про лікування від тяжкої хвороби та допомогу ЗСУ

середа, 14 серпень 2024, 19:51

Колишній продюсер Олега Винника Олександр Горбенко різко висловився про експідопічного, звинувативши його у брехні про тяжку хворобу та про мільйонну допомогу ЗСУ, передають Патріоти України. Зокрема, у своєму Facebook продюсер написав чималий пост, ви...