"Таню, йди додому. Я не можу те слухати": Продюсер Бебешко пригадав, як вигнав Кароль під час запису треку

Саундпродюсер 65-річний Володимир Бебешко розповів, як виставив співачку Тіну Кароль зі студії звукозапису. Її другий студійний альбом "Ноченька", до якого був причетний і звукорежисер, презентували ще 2006 року. Тоді ж між ними розгорівся конфлікт, повідомляють Патріоти України.

Кароль прославилася після Євробачення у Греції 2007 року. А за рік до цього артистка мала конфлікт з Бебешком під час запису романтичного синглу "Намалюю тобі". Продюсер зірвав запис пісні, бо виконавиця нібито не вивчила слова свого ж треку.

"Щось почала мимрити повз текст. Я кажу: "Таню, йди додому, вивчи слова. Я не можу то слухати". Вона образилася, пішла геть і досі це пам'ятає", - поділився чоловік.

Таким суворим Бебешко був не лише до Кароль. Деяких зірок пострадянського простору він навіть покривав нецензурною лексикою. "Я не церемонився з ними. У мене був свій підхід до них, я знав, як витягнути емоцію", – зазначив саундпродюсер.

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...

"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею": Колишня дружина Віктора Павлік знайшла своє кохання

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:30

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після смерті сина та розлучення розмірковувала над ідеєю піти в монастир. Проте згодом вона вирішила, що не знайде спокою в служінні Богу, та вирішила шукати кохання на с...