"Танці з зірками": Олена Шоптенко поділилася прогнозом, хто буде у фіналі (відео)

Головна хореографиня "Танців з зірками" Олена Шоптенко назвала, хто на її думку буде у фіналі шоу. Так, у програмі "Сніданок з 1+1" знаменитість спочатку не хотіла розповідати про своїх фаворитів, адже вона за кожного переживає. Втім, згодом вона таки розговорилася, передають Патріоти України.

"Мені здається, що у фіналі стовідсотково буде спортсменка, бо насправді це було б цікаво, актор і, думаю, хтось з шоубізнесу", - поділась Олена.

Ольга Харлан та Дмитро Дікусар. Фото: Іnstagram.com.

Хоч хореографиня й не називала імен, однак, спортсменка – Ольга Харлан, актор – Артур Логай або Костянтин Войтенко. А от хто саме буде у фіналі з зірок шоубізнесу – поки не зрозуміло.

Окрім цього, Олена розповіла, які якості повинні бути у танцівників. Вона зазначила, що головне - не зупинятися. "Видно, що всі дуже втомлені: фізично і морально. Зараз головне не зупинятися, а ділитися з глядачами своєю енергією. Також потрібно танцювати про щось, аби люди розуміли тебе та голосували", - говорить хореографиня шоу.

Джерело: ТСН.ua

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...