"Танці з зірками": Під час шоу Фаготу викликали "швидку". Лікарі радили відмовитись від виступу. Однак мотивація співака виявилась вище за обережність (відео)

На "Танцях з зірками" Фаготу викликали "швидку": чим закінчилася історія

У четвертому випуску нового сезону "Танців з зірками" учаснику групи ТНМК Олегу Фаготу Михайлюті стало погано. Про це стало відомо з прямої трансляції шоу.

Музиканту потрібно було виходити на паркет, але йому стало погано і довелося викликати медиків. Як виявилося, у Фагота піднявся тиск. Про це глядачам розповів ведучий шоу Юрій Горбунов, перервавши ефір на блок реклами.

Лікарі попросили Фагота не виступати, але він їх не послухав і продовжив участь у програмі. Він зі своєю партнеркою Катериною Трішиною виконали пасодобль.

Після виступу глядачі вибухнули оплесками і скандували: "Браво". Судді "Танців" також похвалили Фагота за те, що він все ж вийшов танцювати. Виступ пари оцінили в 29 балів з 40.

Нагадаємо, що на цьому тижні паркет покинули актор і стриптизер Олексій Суровцев і Марія Колосова. Ця пара отримала найменше голосів від телеглядачів.

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...