"Танці з зірками" після Чапкіса: Олена Шоптенко отримала нову посаду

Вже зовсім скоро свято краси та танцю повернеться на телеекрани. Творці шоу інтригують, що занурять глядача в атмосферу величного балу, а також здивують новими постановками та яскравими зірковими перевтіленнями. У п’ятому сезоні головним хореографом проекту стане Олена Шоптенко. А відома хореограф та режисер-постановник Олена Коляденко виступить у ролі креативного продюсера головного розважального шоу. Творці шоу запевняють, що такого свята краси та бального танцю глядачі ще не бачили, передають Патріоти України.

Олена Шоптенко, днями завітала до студії «Твого дня» та розповіла, яким буде новий сезон:

«Мені дуже приємно працювати разом із Оленою Коляденко в ролі режисера-постановника - це нереальний досвід, професійне зростання у тому числі. Останні два сезони я виходила на паркет в якості танцівниці разом із Олегом Винником та Олексієм Яровенко, але рада повернутися у роботу над проектом у якості головного хореографа, щоб реалізувати разом з командою нові креативні ідеї. Я можу сказати, що у новому сезоні ми готуємо багато цікавих сюрпризів для глядачів. Наприклад, на паркет вийде багато нових талановитих танцівників, які вразять всю країну».

Олена зазначила, що в якості учасниці на паркет не вийде, але пожартувала, що станцює лише разом із ведучим шоу «Твій день» Владом Ямою.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...