"Господи, наскільки все погано": Танцівниця Ілона Гвоздьова потрапила у ДТП (фото)

iУкраїнська хореографиня, переможниця "Танців з зірками-2018" Ілона Гвоздьова змусила хвилюватися за себе прихильників, передають Патріоти України.

Так, артистка повідомила, що вона потрапила у ДТП. Де саме сталася аварія, Гвоздьова не розповіла. Зі сторіс у Instagram зрозуміло, що інцидент відбувся вчора ввечері. Проте танцівниця поділилася, що саме відбулося. Виявляється, у автівку Ілони в'їхала інша машина.

На щастя, під час ДТП ніхто не постраждав. "Головне всі живі, здорові. Залізо можна полагодити. Як то кажуть: "Дистанції треба дотримуватись". В'їхали у зад, чекаємо на поліцію", - розповіла Гвоздьова. Наступного дня хореографиня вийшла на зв'язок з фанами, подякувала їм за переживання і підтримку:

"Зі мною все гаразд. Аварія була незначна. Я не винна. Мене просто наздогнав чоловік у зад мого автомобіля. Але, слава богу, все обійшлося. Ми довше чекали на страхову. Але це було стрьомно. Перші 5 секунд я сиділа за кермом: "Господи, наскільки все погано ззаду. Звичайно, коли я вийшла подивилася. М'яко кажучи, я відбулася подряпинами, а у нього повний капот", - розповіла Гвоздьова.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...