"Те, що ми вже пережили, - справжнє божевілля": Відомій акторці діагностували невиліковну хворобу

94-річна американська акторка Джина Роулендс страждає від важкого захворювання. Вона перебуває в повному безпам'ятстві, передають Патріоти України. з посиланням на інтерв’ю її сина, режисера Ніка Кассаветіса, для видання Entertainment Weekly.

У Джини хвороба Альцгеймера. Вона вже п'ять років страждає від цієї недуги. "Якось раз я попросив маму зіграти старшу Еллі. Ми тоді багато говорили з нею про хворобу Альцгеймера, хотіли бути повністю чесними з нею. Протягом останніх п'яти років вона страждає від цього захворювання. Зараз вона в повному недоумстві. Те, що ми вже пережили - справжнє божевілля. Адже спочатку вона прожила це все на екрані, а тепер це частина реальності", - поділився її син Нік.

Нагадаємо, Роулендс зіграла роль Еллі Гамільтон у фільмі "Щоденник пам'яті", який був випущений рівно 20 років тому. Її героїня страждала на деменцію і жила в будинку для літніх людей, де нею опікувався чоловік.

Щодня він перечитував Еллі щоденник, в якому була записана історія їхнього кохання. У реальному житті актрисі також довелося зіштовхнутися з проблемами зі здоров'ям. До слова, Кассаветіс в інтерв'ю поділився, що його родині вже доводилося мати справу з хворобою Альцгеймера. Багато років від цього захворювання страждала бабуся Ніка. Зараз режисер і його сім'я зосереджені на догляді за Джиною.

Колишня дружина Ілона Маска видала секрет №1 мультимільярдера, що зробив того багатим та успішним

неділя, 30 червень 2024, 9:08

Джастін Маск, яка вісім років була одружена з Ілоном Маском, дала кілька порад, як можна стати настільки ж успішними та багатими, а також ефективно справлятися зі стресом і невдачами, здатними "зламати більшість людей", повідомляють Патріоти України з ...

"Життя продовжується": Відома українська акторка розлучилася з чоловіком після п'яти років шлюбу

неділя, 30 червень 2024, 8:45

35-річна акторка, зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна розлучилася зі своїм чоловіком Євгеном Третяком. Про це Анна повідомила у своєму фотоблогу. За словами акторки, ще з минулого року пара вже не разом, проте жінка довго наважувалася зізнатися у ...