Телешоу "Маска" - 2-й сезон, 8-й випуск: Глядачі вирішили скинути костюм з Горили, обурена Полякова покинула залу

Маска 2021: хто пішов у 8 випуску 2 сезону – дивитися онлайн 11.12.2021

8 випуск 2 сезону "Маски" потішив глядачів і зіркових детективів виступами сімох учасників. Кому з них довелося показати справжнє обличчя та назавжди покинути шоу – дізнавайтеся далі.

Перше голосування 8 випуску відбулося після виступів Робота, Тигра та Горили. Найменшу кількість голосів отримала Горила, яка потрапила в зону ризику на викриття.

Маска

Наступного номінанта обирали між Мухомором, Скандалом, Жирафою і Котиком. Скандал приголомшила, самостійно знявши маску, однак під її маскою була ще одна, тому справжнє обличчя цієї учасниці ніхто не побачив. Не вдалося завоювати прихильність глядачів у залі та зіркових детективів Котику.

Отже, вирішальний вибір довелося робити між фаворитами минулих випусків – Горилою та Котиком.

Маска

За крок до півфіналу глядачі вирішили зняти маску з Горили – улюблениці Олега Винника. Оля Поляоква розлютилася і пішла через таке рішення глядачів в залі, адже Горила була претенденткою на перемогу. Виявилося, що під цим костюмом ховалася співачка TAYANNA! І зіркові детективи були праві у своїй версії, зазначають Патріоти України.


"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...