Телеведуча Лілія Ребрик розповіла про плюси та мінуси своєї третьої вагітності у 42 роки

Лілія Ребрик / © instagram.com/liliia.rebrik

У своєму Instagram телеведуча та акторка Лілія Ребрик поділилася, хоч не вперше вагітна, утім все переживає, немов це незнайомий для неї стан. Хоч знаменитість працює, як і раніше, однак наразі менше відчуває втоми, адже вчасно дає собі час на відпочинок.

Під час війни знаменитість стала неабияк боятися обстрілів. Ведуча зізналась, що вона нервує, а потім страждає від безсоння.

Під час третьої вагітності ведучу не так мучить токсикоз, як це було з попередніми двома.

"Після шостого місяця лише на третій вагітності мій організм нарешті припинив пручатися. Токсикоз як рукою зняло! Незнайоме для мене прекрасне відчуття. Бо з дівчатами — що з Діаною, що з Поліною щодня всі дев'ять місяців токсикозила. Але то дрібниці в порівнянні з тим, яке щастя на тебе потім чекає", - поділилася ведуча.

За словами акторки, вона не відчуває якихось особливих потреб в їжі. Тим не менш, зайві кіло у знаменитості з'явилося. Разом з тим у Лілії Ребрик покращився стан волосся.

Лілія Ребрик / © instagram.com/liliia.rebrik

"Якихось особливих уподобань в їжі як не було, так і не з'явилося. Проте з'явилися зайві кілограми, але це найщасливіші кілограми в світі, які милують око. Ще з плюсів — відросло волосся! Задачка із зірочкою: зберегти його й після пологів", - розповіла знаменитість.

А от настрій у Лілії Ребрик мінливий постійно. Як зізналась акторка, через надмірну емоційність вона стала занадто близько сприймати хейт, який іноді пишуть у соцмережах.

Лілія Ребрик / © instagram.com/liliia.rebrik

"Настрій — мінливий, емоції зашкалюють. Ще з мінусів — дуже чутлива стала до хейту. Особливо хейту на тему третьої вагітності", - додала знаменитість.

Плата за викрутаси Ф'юрі: Олександр Усик втратить титул на абсолютного чемпіона світу, - ЗМІ

понеділок, 20 травень 2024, 8:56

Багаторазові переноси британцем дати поєдинку з українцем призвели до хаосу в графіку захисту Олександром здобутих до того чемпіонських поясів. Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazee...

Не варто стидатись своїх пишних форм: Австралійська активістка та модель плюс сайз влаштувала пікнік з подругою у вишуканій білизні (фотофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 8:15

Австралійська модель і активістка Стефанія Ферраріо поділилась новими спекотними фото. . "Гарний день для веганського пікніка", - написала Стефанія. Ферраріо працює моделлю плюс сайз і пропагує любов до свого тіла. Найчастіше модель рекламує білизну т...