Телезірка "Абатства Даунтон" розповів світові про трагедію Харкова

Х'ю Бонневіль

Популярний британський актор Х'ю Бонневіль, який прославився в серіалі "Абатство Даунтон", озвучив короткометражний фільм про Харків, який щодня зазнає обстрілів окупантами, передають Патріоти України.

У фільмі показано жахливі руйнування центральної частини міста з пам'ятками архітектури ХІХ століття. "З самого початку повномасштабного вторгнення 24 лютого Харків став однією з цілей російської армії. Вона не шкодує ні історичного будинку, ані життя цивільного. Російська армія руйнує місто щодня. Знищуються адміністративні будівлі, історичні будівлі університетів, церкви та бібліотеки. Десятки людей отримують поранення чи гинуть. Історичний центр та вирви від снарядів на Майдані Свободи стали жахливим нагадуванням того, чого варта свобода у XXI столітті. Проте можна знищити площі, але не свободу", - розповідає у фільмі Бонневіль.

Зазначимо, у рамках проекту буде представлено ще сім відеороликів, у яких семеро артистів з України та інших європейських країн розповідатимуть історії зруйнованих історико-культурних будівель.

"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею": Колишня дружина Віктора Павлік знайшла своє кохання

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:30

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після смерті сина та розлучення розмірковувала над ідеєю піти в монастир. Проте згодом вона вирішила, що не знайде спокою в служінні Богу, та вирішила шукати кохання на с...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...